Svetovanje, načrtovanje in oblikovanje interierja

Svetovanje, načrtovanje in oblikovanje interierja

Stremimo

k celovitem pristopu

Stremimo k celovitem pristopu in tako svojim strankam nudimo storitev od načrtovanja do projektiranja, svetovanja, izdelavo pohištva po meri. Ključni poudarek damo tudi sami montaži pohištva, ki je prav tako bistven element in ključ do zadovoljstva.

Pri projektiranju se prilagodimo vsakemu prostoru, detajle prilagajamo željam naročnika, hkrati pa se trudimo ambient smiselno združiti v uporabno in estetsko celoto. 


Stremimo
Nudimo pripravo

Nudimo pripravo

2D načrtov pohištva

Nudimo pripravo 2D načrtov pohištva ter s pohištvom povezanih elementov in/ali tudi 3D barvni izris ali render. Po načrtovanju poskrbimo za pravočasno izdelavo pohištva ter dobavo in vgradnjo kuhinjskih aparatov, jedilnih, barskih ter ostalih stolov.

Strmimo k projektom ki so nam izziv, zato nam zadovoljna stranka daje motivacijo za nadaljnjo delo.
Ko se odločite za naše pohištvo ste že na pravi poti, s celovito ponudbo in natančnostjo izvedbe  namreč poskrbimo za kar najvišjo stopnjo zadovoljstva končnega uporabnika.

Svetovanje in načrtovanje vašega doma

Povpraševanje
Povpraševanje

Na enega od naših kontaktov (info@stritar.si ali kontaktni obrazec) pošljite povpraševanje. Na podlagi povpraševanja vam pripravimo okvirno ponudbo ter se dogovorimo za sestanek.

Izris in svetovanje / design
Izris in svetovanje / design

Na vašo željo pripravimo 2D načrte ali 3D izrise prostora in pohištva. Iz skupka vaših želja in naših nasvetov nastanejo natančni načrti s prikazom izbranih materialov ter detajlov. Cilj je vaše dolgoročno zadovoljstvo ob uporabi pohištva, ki mora krasiti dom in vam služiti v prihajajočih desetletjih. 

Pri načrtovanju pohištva vedno prisluhnimo vašim željam.


Sestanek
Sestanek

Izdelava kuhinje zahteva tudi izbiro pravih gospodinjskih aparatov, korita, pipe, LED svetil in ostale pripadajoče tehnike, za kar skupaj z izrisom in svetovanjem lahko poskrbimo mi. Tako z izvedbo celotnega projekta poskrbimo za hiter, enostaven, ter usklajen potek del z uspešnim zaključkom.

Izdelava pohištva
Izdelava pohištva

Izdelujemo unikatno pohištvo izključno po meri. 

V svoji ponudbi uporabljamo le materiale, ki so kakovostno preverjeni in lahko vključujejo les, kamen, kovino, steklo, blago, usnje,…

Montaža pohištva
Montaža pohištva

Poskrbimo za montažo pohištva, ob naročilu kuhinje in aparatov skupaj, poskrbimo za pravočasno dobavo ter kvalitetno vgradnjo (priklop na elektriko, vodo, LED svetila).

Pred samo izdelavo se dogovorimo za okviren termin montaže.

Stremimo k celovitem pristopu

Svojim strankam nudimo storitev od načrtovanja do projektiranja, svetovanja, izdelavo pohištva po meri. Ključni poudarek damo tudi sami montaži pohištva, ki je prav tako bistven element in ključ do zadovoljstva.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali e-mail naslova info@stritar.si.

Pokličite nas

Dosegljivi smo na telefonski številki 041-832-953. Pokličite nas lahko od ponedeljka do petka, od 7h do 15h.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nas lahko konatktirate tudi preko spletnega obrazca ali e-mail naslova info@stritar.si.

Obiščite nas v salonu

 Rašica 24A, 1315 Velike Lašče. Za sestanek in ogled pohištva je potreben predhodni dogovor z rezervacijo termina.


Nazaj na vrh