Kuhinje

Kuhinja je prostor,

v katerem začnemo dan

Tu se smejimo, praznujemo, obedujemo, eksperimentiramo v pripravi obrokov in je prostor v katerem preživimo vedno več časa.

V našem podjetju dajemo poudarek na kvaliteti in dizajnu zato smo tudi v zadnjem obdobju zabeležili povečano povpraševanje po naših izdelkih. Zahvala gre vsem našim strankam, ki nam zaupajo in nas vodijo v prepoznavnost. 

Kuhinja je prostor,
Po vaših željah

Po vaših željah

izdelujemo kuhinje po meri

Kuhinjo vam lahko izdelamo po izmeri prostora, dogovoru o razporeditvi kuhinjskih elementov, materialov in barv. Z uporabo modernih idej in kakovostnih materialov poskrbimo, da vaša kuhinja nikoli ne izgleda povprečno in vsebuje vse uporabne elemente sodobne tehnike. 

V kuhinje vgrajujemo uporabne dodatke, kot so predali Blum, izvlečne košare, vrhunska kuhinjska korita, pipe in ločevalnike odpadkov Blanco.

V kuhinjo namestimo

kuhinjske aparate

Uporabljamo znamke Miele, Bora, Bosch, Faber in Liebherr. Še posebej pa smo ponosni na našo obdelavo Kerrock-a, iz katerega izdelujemo monolitne kuhinjske pulte za zahtevnejše stranke.

V svoji ponudbi imamo tudi kuhinjske pulte Silverstone, Dekton in Neolith. Njihove lastnosti vam predstavimo skupaj z načrtovanjem pohištva.

V kuhinjo namestimo
Pokličite nas

Dosegljivi smo na telefonski številki 041-832-953. Pokličite nas lahko od ponedeljka do petka, od 7h do 15h.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nas lahko konatktirate tudi preko spletnega obrazca ali e-mail naslova info@stritar.si.

Obiščite nas v salonu

 Rašica 24A, 1315 Velike Lašče. Za sestanek in ogled pohištva je potreben predhodni dogovor z rezervacijo termina.


Nazaj na vrh