Predstavitev

STRITAR začetki

od leta 1955

Začetki naše mizarske poti segajo vse v leto 1955, ko je Miroslav Stritar začel svojo obrtniško pot. Za namen izvajanja svoje dejavnosti je poleg hiše kupil posest kjer si je ustvaril prostor za izvajanje mizarske obrti. V časih, ko še ni bilo možnosti nakupa večjih strojev je s svojim znanjem sam izdelal nekatera orodja za obdelavo lesa. 

Svoje znanje in ljubezen do lesa je predal sinu Andreju, ki je leta 1981 prevzel vodenje mizarske delavnice. Zaradi prostorske stiske so obstoječi objekt prenovili in postopno povečevali v večjo delavnico, v kateri so izdelovali pohištvo za domači trg, trg bivše Jugoslavije, Rusije, itd. 

Izdelovali so kuhinje, dnevne sobe, spalne prostore, kopalnice, opremljali so tudi gostinske lokale. Hkrati pa se radi pohvalimo tudi z izdelavo kakovostnih lesenih harmonika vrat, katere z določenimi posodobitvami izdelujemo že skoraj tri desetletja.


STRITAR začetki
Znanje in izkušnje,

Znanje in izkušnje,

ki se jih ne da kupiti

Po končanem šolanju se je leta 2001 delavniški ekipi pridružil sin Andraž, ter postopoma prevzel vodenje in razvoj podjetja. Svoje znanje v delavnici začel razvijati že kot otrok, se nato v lesarski stroki tudi izobrazil, sedaj pa je uspešen strokovnjak na lesarskem področju in svoje znanje ter izkušnje deli prihajajočim generacijam.

Danes je Andraž že tretja generacija družine Stritar, ki s svojo strastjo do načrtovanja, oblikovanja ter izdelave unikatnih lesenih izdelkov ustvarja uspešno zgodbo. 

Ko se zadovoljimo

le z najboljšim!

Skozi vsa leta sledimo razvoju in zahtevam trga, zaradi česar dandanes celotni proizvodni proces vodimo s pomočjo sodobnih, računalniško podprtih strojev, ter še naprej investiramo v nove tehnologije. 

V naši mizarski delavnici ekipa izkušenih in sposobnih mizarjev dela s skupno vizijo: svojim strankam zagotoviti najkvalitetnejše pohištvo z upoštevanjem sodobnih bivalnih trendov. Pri oblikovanju, načrtovanju, izdelavi in montaži sta med prilagajanjem lastnostim posameznega prostora vedno na prvem mestu kakovost ter želja po združitvi celotnega ambienta v uporabno in estetsko celoto. Da je naš način dela pravilen dokazujejo zadovoljne stranke širom Slovenije in tudi stranke držav evropske unije. 

Za napredek se seveda radi zahvalimo tudi svojim cenjenim strankam, ki nam s svojim zaupanjem pomagajo k uresničitvi zastavljenih ciljev.


Ko se zadovoljimo
Pokličite nas

Dosegljivi smo na telefonski številki 041-832-953. Pokličite nas lahko od ponedeljka do petka, od 7h do 15h.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nas lahko konatktirate tudi preko spletnega obrazca ali e-mail naslova info@stritar.si.

Obiščite nas v salonu

 Rašica 24A, 1315 Velike Lašče. Za sestanek in ogled pohištva je potreben predhodni dogovor z rezervacijo termina.


Nazaj na vrh