Gospodinjska tehnika in ležišča

Ko naročate kuhinjo, potrebujete tudi gospodinjske aparate.

Ker ob sodobnem tempu življenja nihče nima več časa tekati naokoli po večjih trgovinah za isto stvar, ali pa si ta čas zelo težko vzame, vam skupaj z izrisom in svetovanjem glede kuhinje, pomagamo tudi pri izbiri pravih aparatov. V naši ponudbi so izdelki znamk Bora, Miele, Bosch, Liebherr in Faber. V proizvodnem programu teh znamk se za vsakogar najde nekaj.

Ponudba vključuje vse-od uporabnih, cenovno ugodnih, pa do kakovostnejših vrhunskih strojev, ki vam poenostavljajo življenje iz dneva v dan. Ob naročilu kuhinje in aparatov skupaj, poskrbimo za pravočasno dobavo ter kvalitetno vgradnjo (priklop na elektriko, vodo), tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!

Bora

Vizija ustanovitelja družbe Bora Willija Bruckbauerja je bila izdelava učinkovitega sistema za odvod pare, ki izpolnjuje najvišje standarde v smislu tehnologije in estetske privlačnosti. Zaradi stalnega eksperimentiranja in odkrivanja je bil zasnovan inovativen sistem, ki odvaja kuhalno paro bolj učinkovito kot kdajkoli prej.

Bora
Nad sistemom Bora

Nad sistemom Bora

boste navdušeni

V kolikor vas zanimajo lastnosti sistema Bora ter kateri sistem je za vas optimalen vas vabimo v naš showroom, kjer imamo razstavljene najbolj prodajane izdelke Bora Professional 3.0, Classic 2.0, BoraXPure, Bora PURE ter najmanjšo članico družine: S-PURE. V prihodu pa je tudi težko pričakovana revolucija: Parna pečica Bora XBO.

Pri načrtovanju kuhinje vam svetujemo glede pravilnega odvoda in ob montaži poskrbimo za celoten priklop sistema Bora in poskrbimo za njeno brezhibno delovanje.


Miele

Podjetje Miele se osredotoča na proizvodnjo gospodinjskih aparatov za kuhinjo, pralnico in za nego tal.

Svojim strankam ponuja izdelke, ki postavljajo standarde glede vzdržljivosti, zmogljivosti, enostavne uporabe, energetske učinkovitosti, dizajna in storitev.

Miele je predan izdelavi najboljših možnih izdelkov in storitev z najmanjšim vplivom na okolje.

V kolikor vas zanimajo izdelki te priznane znamke vam v našem podjetju nudimo pomoč pri izbiri najboljšega izdelka za vas ter poskrbimo za pravočasno dobavo in kvalitetno vgradnjo aparata , tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več! 

Miele
Bosch

Bosch

Hišni aparati Bosch že generacije skrbijo za lažje vsakdanje življenje. Ti izjemno nezahtevni pripomočki nenehno izpolnjujejo najvišje zahteve svojih lastnikov.

Že približno poldrugo stoletje opravljajo številna dolgočasna opravila v prav tako številnih gospodinjstvih – preprosto zato, da bi nam prihranili čas, ki ga potrebujemo za izboljšanje kakovosti našega življenja. 

Za vas, ki prisegate na Bosch tehnologijo, v našem podjetju poskrbimo za izbiro najboljšega izdelka ter poskrbimo za pravočasno dobavo in kvalitetno vgradnjo aparata , tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!


Liebherr

Hladilno-zamrzovalna oprema Liebherr se že desetletja ponaša s kakovostjo, zanesljivostjo in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč inovativnim tehnologijam in visokokakovostnim materialom je oprema posebej priročna in energetsko učinkovita.

V našem podjetju nudimo pomoč pri izbiri najboljšega izdelka za vas ter poskrbimo za pravočasno dobavo in kvalitetno vgradnjo aparata , tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!

Liebherr
Faber

Faber

Ne glede na to, ali gre za stropno, vgradno, klasično ali sodobno napo, je to nepogrešljiva naprava, ki jo je treba skrbno izbrati, pri tem pa upoštevati dejavnike, kot so funkcionalnost, modna oblika, enostavnost namestitve in praktičnost. 

Bogate izkušnje podjetja Faber prinašajo koristi tudi za kuhinjske kuhalne plošče.

V kolikor prisegate na Faber tehnologijo, v našem podjetju poskrbimo za izbiro najboljšega izdelka ter poskrbimo za pravočasno dobavo in kvalitetno vgradnjo aparata , tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!


Blanco

Izboljšajte svojo kuhinjo z brezhibno rešitvijo, ki podpira vaša vsakodnevna opravila, povezana z vodo, tako da združite mešalno pipo, pomivalno korito in odtočne sisteme. 

Izdelki Blanco so prepoznavni po izjemni kakovosti, tehnološki dovršenosti in dodelanemu dizajnu, praktičnosti, širokemu izboru modelov ter uporabi naravi prijaznih materialov.  

Pri načrtovanju kuhinje vam pomagamo pri izbiri produktov Blanco in poskrbimo za dobavo ter kvalitetno vgradnjo (priklop na vodo), tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!


Blanco
MEBLO LEŽIŠČA

MEBLO LEŽIŠČA

Dobro spanje je pomembno za zdravo in kakovostno življenje zato je pomembno kakšno ležišče izberemo.

V svojo ponudbo smo vključili najboljša ležišča katera so zasnovana in izdelana v Sloveniji in so plod domačega znanja s skoraj 60 letno tradicijo. 

V kolikor vas navduši ročno delo natančnih šivilj, natančno kontrolo, inovativnost ter kvaliteta so ležišča mebloJOGI® pravi odgovor za vas. Ležišče lahko pri nas naročite samostojno ali skupaj s našim pohištvom izdelano po meri. 

Pokličite nas

Dosegljivi smo na telefonski številki 041-832-953. Pokličite nas lahko od ponedeljka do petka, od 7h do 15h.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nas lahko konatktirate tudi preko spletnega obrazca ali e-mail naslova info@stritar.si.

Obiščite nas v salonu

 Rašica 24A, 1315 Velike Lašče. Za sestanek in ogled pohištva je potreben predhodni dogovor z rezervacijo termina.


Nazaj na vrh