DODATKI ZA DOM 

V kuhinji:

Pri izrisu kuhinje vam pomagamo pri izbiri  kuhinjskih dodatkov kot so korita, pipe, smetnjaki, pregradni sistemi, rezalniki folij, držala za nože, držala za krožnike, stojala za začimbe…

V kuhinje, kopalniške omarice in ostalo pohištvo vgrajujemo uporabne dodatke, kot so predali BLUM in sisteme notranje razdelitve s katerim damo predalu dovršen izgled.

V predalnih TANDEMBOX, MOVENTO in TANDEM uporabimo Orga – line sistem. Gre za kakovosten sistem notranje razdelitve, ki poskrbi za navdušujoč red v vsakem predalu ali prednjem izvleku. Jedilni pribor, steklenice ali posode – vse predmete lahko shranjujete varno in udobno. Oblikujte svoj skladiščni prostor pregledno in po svojih potrebah.

Prednosti:

  • vzdolžne in prečne delilnike ORGA-LINE je mogoče prilagoditi izdelkom, ki jih skladiščimo,
  • predmeti so varno shranjeni,
  • rezalnik folije ter stojala za nože, začimbe in krožnike so prav tam, kjer jih potrebujete,
  • preprosto čiščenje

 

V LEGRABOX predale lahko dodamo Ambia-line sistem notranje razdelitve, ki z elegantno obliko okvirjev poskrbi za red v vseh stanovanjskih delih.

Prednosti: 

  • elegantnim sistem predalov z ozkimi in ravnimi stranskimi stranicami,
  • okvirje je možno namestiti v hipu in jih poljubno nastaviti. Pritrditev z magnetom ali nogice proti drsenju zagotovijo varno pritrditev

 

Smetnjak BLANCO za ekološko ločevanje, odpiranje na dotik pa dodatno olajša delo z odpadki, ko imamo polne in umazane roke.

 
 
 

 

 

Both comments and pings are currently closed.