KAKO DO POHIŠTVA?

Če ste se odločili za naše pohištvo ste že na pravi poti. Z našo celovito ponudbo ter z našim pohištvom boste več kot zadovoljni,  saj pri nas ne dovolimo  naključju prosto pot.

Na enega od naših kontaktov pošljite povpraševanje. Na podlagi povpraševanja vam pripravimo okvirno ponudbo ter se dogovorimo za sestanek, kjer vam nudimo brezplačno svetovanje, pomoč pri izbiri materialov in barv. Na vašo željo pripravimo računalniški izris prostora v 2D tloris ter 3D računalniška projekcija prostora in pohištva. Od vaših želja in naših nasvetov nastane fotorealističen prikaz s pravimi izbranimi materiali, sencami, svetlobo… S tem vam pomagamo pri izbiri pravih postavitev, materialov in barv, cilj pa je vaše dolgoročno zadovoljstvo ob uporabi pohištva, ki mora krasiti dom in vam služiti dlje kot le nekaj let .

Ko naročate kuhinjo, potrebujete tudi gospodinjske aparate. Ker ob sodobnem tempu življenja nimamo veliko časa, vam skupaj z izrisom in svetovanjem, pomagamo tudi pri izbiri pravih aparatov in vam tako prihranimo vaš čas in denar, ki bi ga potrebovali z iskanjem gospodinjskih aparatov po trgovinah.                                      

Prav tako vam ob naročilu kuhinje in aparatov skupaj, poskrbimo za pravočasno dobavo ter kvalitetno vgradnjo (priklop na elektriko, vodo, LED svetila), tako da vam po našem odhodu ni potrebno iskati nobenega mojstra več!

Naš cilj je vaše dolgoročno zadovoljstvo ob uporabi našega pohištva.

Mizarstvo Stritar