Harmonika vrata

V našem podjetju izdelujemo harmonika vrata po naročilu. Razpon vrat je skoraj neomejen, izdelava pa je možna iz belega iverala, iverala hrasta, iverala bukve ter iz iverce oblečene v plemenit furnir vseh obstoješih lesov (in NE iz PVC-ja). So visoko kvalitetna vrata in imajo protihrupno vrednost po ISO meritvah: 17dB+-2, so vrata z možnostjo odpiranja enostransko ali obojestransko in imajo možnost zaklepanja v kolikor se za to odločite.

Za pregrajevanje večjih ali manjših prostorov so harmonika vrata zelo učinkovita in očem prijazna rešitev. Zelo pogosto pa se jih uporablja tudi za pregrado med kuhinjo in dnevno sobo, saj med kuhanjem zavirajo vonj in hrup, ki prihajata iz kuhinje. Uporabna so zlasti v gostinskih lokalih, jedilnicah, sejnih sobah, itd.

V kolikor si želite visoko kvalitetna, protihrupna 17dB+-2 harmonika vrata nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in po potrditvi naročila opravili izmere ter po izdelavi opravili tudi dobavo in montažo harmonika vrat.

Za več informacij o harmonika vratih pokličite 041/832-953, 031/640-480 ali nam pišitev preko kontaktnega obrazca.

Harmonika vrata si lahko pri nas tudi ogledate!

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.